Hero image

Svalövs kommun satsar på ljudskrämmor från Gedigen och GoAlarm

Svalövs kommun satsar på ljudskrämmor från Gedigen och GoAlarm

I ett samarbetsprojekt med Gedigen, GoAlarm och Svalövs kommun skapar man nu större trygghet och mindre vandalisering med modernt högfrekvent störningsljud

Lunnaskolan i Kågeröd, Svalövs kommun, hade stora problem med vandalisering på kvällar, helger och lov när ungdomsgäng upphöll sig på skolgården. Även på nyrenoverade Kågerödslund fanns problemen att på kvällar och helger skedde inbrott och skadegörelse.

I ett samarbete mellan Gedigen och GoAlarm har nu såkallade Mosquitolarm (ljudskrämmor) placerats på utvalda högt påverkade platser. Ljudskrämmorna sänder ut ett högfrekvent ljud, ofarligt men mycket störande för barn och ungdomar. Resultatet blir mindre vandalisering och mindre nedskräpning på de platser där det tidigare varit stora problem.

Mosquitolarm lämpar sig speciellt bra på skolgårdar, skymda fastighetsutrymme, parkeringsplatser, trapphus och öppna parkeringsplatser.

Läs mer om ljudskrämmorna på GoAlarm.se eller kontakta oss om du vill veta mer om ljudskrämmor till just dina fastigheter.

Background image

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background