Hero image

Sandvik utökar i toppmoderna skyskrapan

Sandvik utökar i toppmoderna skyskrapan

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern med omkring 43 000 anställda. Verksamheten är baserad på unik kompetens inom materialteknik, omfattande kunskap om industriella processer och nära samarbete med kunder. Detta har, tillsammans med kontinuerliga investeringar inom forskning och utveckling, gett Sandvik en världsledande position inom sina huvudområden.

The Point

Vi har i ett tidigare samarbete hjälpt en av våra kunder, Sandvik, att låta nytt möta gammalt.
I vårt senaste och kommande samarbete hjälper vi de istället låta nytt möta framtiden.

Huset på Sveriges tröskel, eller The Point som den är mer känd för, blir Öresundsregionens kliv till nästa nivå. Den toppmoderna skyskrapan som inte bara utlovar det bästa för framtidens arbetsplats, utan även, tack vare Gedigen, kommer utrustas med den senaste tekniken inom fastighetssäkerhet. 

Sandvik som etablerar sitt nya huvudkontor i den 110 meter höga byggnaden, ger återigen Gedigen förtroendet att leverera deras senaste säkerhetslösningar. System som för allra bästa prestationsförmåga kommer vara fullt integrerat med andra säkerhetslösningar för inpassering och larm inom Sandvik koncernen.

Huvudkontoret och det nya projektet planeras att vara färdigställt i början på nästa år och vi på Gedigen väntar spänt på att få visa er slutresultatet.

 

Vill du veta mer om hur du kan förbättra er säkerhet med hjälp av den senaste tekniken inom säkerhetslösningar? Kontakta oss här.

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background