Hero image

Sandvik säkrar upp nytt kontorshus

Sandvik säkrar upp nytt kontorshus

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern med omkring 43 000 anställda. Verksamheten är baserad på unik kompetens inom materialteknik, omfattande kunskap om industriella processer och nära samarbete med kunder. Detta har, tillsammans med kontinuerliga investeringar inom forskning och utveckling, gett Sandvik en världsledande position inom sina huvudområden.

På industrianläggningen i Svedala har Gedigen i många år haft förtroendet att leverera och erbjuda säkerhetslösningar med TIDOMATs säkerhetssystem i botten. Sandviks anläggning är spännande på många sätt med trafiklösningar kombinerat med kontorsmiljöer och tillfälliga besökslösningar.

Kontorshuset Märtha

Under 2018 har Gedigen fått förtroendet att säkra upp ännu en byggnad inom industriparken. Kontorshuset Märtha på 2.500 kvadrat har försetts med säkerhetslösningar baserade på utökning på det befintliga säkerhetssystem från TIDOMAT som Sandvik använder sig av.

”Produktfamiljen smartONE är nytt för Sandvik. Det är extra roligt när en kund väljer att prova på att integrera smartONE till sin befintliga PW32-anläggning, dels för att produkterna är enormt prisvärda för sin kvalitet, men även för att det händer väldigt mycket på smartONE-fronten hos TIDOMAT just nu”, säger Ola Johansson, projektansvarig i Märtha-projektet.

Vill du veta mer om hur du kan integrera smartONE i ditt TIDOMAT säkerhetssystem, eller kanske använda smartONE helt fristående? Kontakta oss här.