Hero image

Sandvik låter nytt möta gammalt

Sandvik låter nytt möta gammalt

Sandvik i Svedala har sedan många år tillbaks valt att ständigt förnya och förbättra sitt säkerhetssystem på siten. Genom samarbetet med Gedigen AB låter man nu nytt möta gammalt när man bygger om i en av de ursprungliga fabriksbyggnaderna på området i Svedala

I ett samarbete under början på 2020 har Sandvik i Svedala valt att bygga om och förbättra fastighetssäkerheten inom en av de äldsta fabriksbyggnaderna på området. Den gamla huvudentrén, kallad Gröna Dörren, har renoverats och utrustats med en smäcker skjutdörrsmekanik, men där man ändå lyckats att få den moderna tekniken att samverka med de gamla välvda formerna i tegelvalven från 1800-talet.

Gedigen har fått möjlighet att utöka passerkontrollen, och valt läsare med design som är moderna och tidlös, något som passar bra in i den miljön där det gamla möter det nya. Vi har även fått möjlighet att utöka med ett antal dörrmiljöer invändigt i fastigheten, bland annat för en ny safetyhubb för besökare, samt även en experimentdel för framtagning av de senaste verktygen och maskinerna inom krossverksamhet.

Vill du veta mer om vilka lösningar Sandvik valde i Svedala? Tveka inte att kontakta oss här.

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background