Hero image

Säkerhetslösning för e-handelslogistik

Säkerhetslösning för e-handelslogistik

LBC Ängstorp i Laholm erbjuder såväl privat som företagskunder tjänster inom entreprenad, logistik, miljö och anläggning. Förutom fordon erbjuder dom lagerhotell samt återvinning. Med över 50 medarbetare ser dom positivt på att utvecklas, lösa problem och serva nuvarande och framtida kunder.

Gedigen har under våren 2020 fått möjlighet att säkra upp deras nybyggda lagerhotell om 4700 kvadrat med den senaste inpasseringslösningen från den svenska tillverkaren TIDOMAT. Larmstyrning, fjärrstyrda tillträde och automatisk dörrövervakning är några av funktionerna som implementeras.

LBC Ängstorp är moderna i sitt säkerhetstänk och har under åren utvecklat sitt TIDOMAT-system med bland annat mobila fjärröppningslösningar via berg- och grustäkter samt en specialbyggd integration mot det svenska kameraexperten Irisity. Därför är det extra roligt när vi får möjligheten att utveckla och bygga vidare på deras lösning även inom deras lagerhotellsverksamhet.

Läs mer om LBC Ängstorps verksamhet här, eller kontakta oss för att veta mer om vilka tekniska integrationslösningar vi kan erbjuda dig.

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background