Hero image

Kährs i Nybro integrerar närvarohantering

Kährs i Nybro integrerar närvarohantering

De innovativa golvlösningarna från Kährs Group har influerat golvmarknaden i många årtionden och dom utvecklar kontinuerligt sitt erbjudande för att skapa mervärde för sina kunder – oavsett om det gäller privata, kommersiella och offentliga rum.

Gedigen AB har nu fått möjlighet att skapa en ny typ av närvarohantering. Med integration till befintligt passersystem kan urval göras för att låta extern och intern personal registrera sin närvaro inom industriområdet. Grafisk presentation visar tydligt på skärmar vilka som är närvarande och frånvarande på arbetsplatsen. Till systemet har även en skräddarsydd mobilfunktion utvecklats, något som gör att utvald personal även kan registrera sin närvaro direkt i mobiltelefonens app för passerkontroll.

– Det är roligt och se innovationen hos ett företag som Kährs, som ser möjligheter att återanvända befintliga system och bygga tjänster och integrationer på dessa för att skapa ett mervärde i verksamheten. Det är precis denna typen av uppdrag som vi tycker är som roligast, säger Magnus Persson.

 

Vill du veta mer om våra säkerhetsintegrationer och säkerhetsinnovationer? Läs mer här

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background