Hero image

HETCH och Prisma i Helsingborg väljer säkerhetslösning från Gedigen

I det helt nybyggda området, ett stenkast från Knutpunkten i centrala Helsingborg, bygger nu Wihlborgs sitt nya flaggskepp Prisma. I stora delar av fastigheten huserar techhubben Hetch, som på sin resa valt Gedigen som leverantör av deras nya säkerhetslösning, skräddarsydd för co-working.

– Vi kommer att förbereda fastigheten för det senaste inom modern teknisk fastighetssäkerhet, men också lösningar som är helt skräddarsydda av oss och speciellt framtagna för co-workingverksamheter. Detta blir ett riktigt spännande projekt, säger Peter Andersson på Gedigen.

Systemet är ännu en leverans av Gedigen ABs nya säkerhetsplattform, specifikt framtagen för co-workingverksamheter runtom i landet. Som grund för systemet används TIDOMAT säkerhetsystem, ett flexibelt och modernt system som ligger Gedigen varmt om hjärtat.

– Vi har under de senaste åren jobbat mycket med att ta fram säkerhetsfunktioner specifikt anpassade för just co-working, ett område där vi ser stor expansion och där det finns massor och göra, säger Peter Andersson på Gedigen.

Projektet väntas vara klart till årsskiftet 2021.

 

Om HETCH:

HETCH är mycket mer än ett vanligt kontorsutrymme, det är ett samhälle av nystartade och upplysta individer. En gemenskap som inspirerar, motiverar och utmanar kommer att driva ditt företag framåt. Genom att erbjuda ett utrymme där teknikföretag i olika storlekar och faser kan interagera och lära av varandra, gör HETCH för alla dess medlemmar att bättre förnya, störa och utöka sina verksamheter.

Läs mer om HETCH här

Om Prisma:

Prisma är en unik byggnad i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. Wihlborgs vision för Prisma är att bli ett välrenommerat teknikcenter där HETCH tillför mervärde för företagen och människorna i byggnaden. Prisma är tecknat av Erik Giudice Architects, som har kontor i Paris, Malmö och Stockholm. Arkitekturen var inspirerad av ljuset, utsikten mot Danmark och de ständigt rörliga färjorna. Detta resulterar i en byggnad med graciösa, maritima linjer, en luftig atmosfär och en lekfull fasad.

Läs mer om Prisma här

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background