Hero image

Genetor väljer TIDOMAT

Genetor väljer TIDOMAT

Mitt i centrala Helsingborg, nära till förbindelser, restauranger och stadens puls, öppnar i augusti Genetor Coworkingspace, Helsingborgs kanske hippaste och mest tekniskt drivna arbetsplats för coworking. För den tekniska säkerhetsleveransen föll valet på Gedigen och de lättintegrerbara systemet PW32 från TIDOMAT.

 

Mobila funktioner och bokningslösningar

Tack vare så stora möjligheter till integrationer via TIDOMATs API kan vi tillgodose Genetor med praktiskt taget vilken teknisk sammankoppling som helst. Här kommer det handla om trådlösa handtag med beröringsfri teknik, mobil bokning och reservation av rum, men framtiden kan också bjuda på lösningar som styrning av projektorer, wifi-åtkomst, positionering och väderintegration för terass.

Läs mer om Genetors verksamhet på deras hemsida och boka din plats redan nu. Kontakta oss här om du vill veta mer om säkerhetsintegrationer och vårt säkerhets-API.

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background