Hero image

Genetor etablerar sig på The Corner i Hyllie – säkerhet från Gedigen

Genetor etablerar sig på The Corner i Hyllie – säkerhet från Gedigen

Genetor Co-Working har under senare åren satsat stort och etablerat sig på flera strategiska platser runtom i södra Sverige. Inför öppningen av ett helt nytt kontorshotell på nybyggda The Corner i Hyllie föll valet av säkerhetslösning återigen på Gedigen AB.

 

Mobila funktioner och bokningslösningar

Tack vare så stora möjligheter till integrationer via våra säkerhetslösningar kan vi tillgodose Genetor med praktiskt taget vilken teknisk sammankoppling som helst. Här kommer det handla om trådlösa handtag med beröringsfri teknik, mobil bokning och reservation av rum. Vi erbjuder ett såkallat kombinationssystem, vilket betyder att man får både passerkontroll och inbrottslarm i samma lösning. Detta är Genetors fjärde anläggning som nu utrustas med säkerhetsintegration från Gedigen, och utmaningen har varit stor i att ge hyresgästerna en flexibilitet att kunna arbeta från vilken anläggning som helst oberoende av dag eller tid.

 

– Via smarta incheckningslösningar direktkopplade till Genetors egna App kan man låsa upp tillträde till lokalerna, boka konferensrum och köpa tilläggstjänster direkt kopplade till säkerhetssystemet. Detta ger en flexibilitet vilket inget annat co-workingkoncept på marknaden kan erbjuda. Genetor är en väldig rolig och utmanande kund att arbeta med då dom ligger i premiumkonceptet och förstår vikten av att ge en enkel och smidig säkerhetsupplevelse för hyresgästen, säger Magnus Persson på Gedigen AB.

 

Vi har också tidigare gjort säkerhetslösningar åt Genetor vilket vi också gjort en kort konceptfilm kring:

Läs mer om Genetors verksamhet på deras hemsida och boka din plats redan nu. Kontakta oss här om du vill veta mer om säkerhetsintegrationer och vårt säkerhets-API.

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background