Hero image

Gedigen öppnar vyerna

Gedigen öppnar vyerna

Framtiden förändras och behoven blir annorlunda, vi på Gedigen AB strävar alltid mot förbättring och har med den tanken valt att starta upp en studie med det ändamålet. 

Vårt mål med den här studien är att få bättre och bredare kunskap kring porttelefoner och dess resa genom historien, från start till framtidsvisioner.

 

Varför?

Gedigens visioner växer och vårt främsta mål i företaget är att vi vill göra städer, myndigheter och företag säkrare. Inte bara idag, utan även imorgon.
Vår erfarenhet gör att vi kan erbjuda våra kunder smartare och smidigare säkerhet och det gör vi genom att utveckla nytänkande system- och integrationslösningar baserade på deras behov.
Men för att vi ska kunna erbjuda våra kunder den mest gynnsamma säkerheten måste vi växa tillsammans med behoven.
Vi tror att det bästa sättet för oss att växa är att vidga våra vyer och få en bättre förståelse för teknik som vi i vardagen vanligtvis inte jobbar med.

 

Studie

Grundtanken med den här studien är att på snabbaste vis ta oss dit vi vill vara. I det här fallet innefattar det porttelefonens historia och uppbyggnad. 

– Porttelefoner finns i dagsläget runt varje hörn, i alla sorters modeller, uppdateringar och digitaliseringar. Att få ta sig till början och följa med den på varje steg till hur den både har tagit sig dit den är idag, men också hur den fortsätter utvecklas och få skapa sig en bild om hur den kanske kommer se ut och kan komma att uppnå i framtiden, den resan vill man inte missa, säger Alexandra Kiander, projektansvarig hos Gedigen AB.

För att våra framtidsvisioner ska uppnås och vårt projekt ska bli så gynnsamt som möjligt, tar vi emot alla hjälpande handtag vi kan få under studiens gång. Ni är även hjärtligt välkomna att följa med på vår resa.

Vill du veta mer om oss, vara med på vår resa, eller veta hur du kan räcka ut en hjälpande hand? Kontakta oss här.

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background