Hero image

Gedigen levererar TIDOMAT till Region Skåne

Gedigen levererar TIDOMAT till Region Skåne

Under slutet på 2018 och början på 2019 har Gedigen medverkat i byggnationen av nya psykiatrin på Södervärn i Malmö. Fastigheten ägs och förvaltas av Kungsleden, och ansvarig för leverans, installation och förvaltningen av säkerhetssystemet har varit Professionell Säkerhet.

Mitt på Södervärn i Malmö breder den nyrenoverade fastigheten på Ahlmansgatan ut sig, redo för Region Skånes nya primärvårdsverksamhet inom psykiatri. Lokalerna är utrustade med säkerhetssystem från TIDOMAT, kombinerat med inbrottslarm  från Teletec, dörrautomatiker och Tjäders signalsystem för patientverksamhet.

”Det har varit ett mycket spännande och projekt, och ett mycket lyckat för att vara det första stora projektet i vårt nya samarbete med grabbarna och tjejerna på Professionell Säkerhet. Vi ser väldigt positivt på detta samarbetet, det är ett företag som verkligen intresserar sig för TIDOMATs produkter, och som förstår bredden av möjligheter i både deras och vårt utbud”, säger Magnus Persson på Gedigen.

Fastigheten består av 7 olika larmområden, med specialkombinationer mellan områdena för automatiska tillslag och frånslag beroende på hur personalen förflyttar sig inom fastigheten. Utmaningen har också varit att på ett effektivt sätt nyttja kombinationen av eltryckeslås kontra dörrautomatiker utan att få fellarm i anläggningen samtidigt som man verifierar att alla dörrar med passerkontroll är stängda under verksamhetstiden.

Läs mer om vår partner Professionell Säkerhet på deras hemsida www.professionellsakerhet.se

Background image

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background