Hero image

Gårdskontoret väljer säkerhet från Gedigen

Gårdskontoret väljer säkerhet från Gedigen

Gårdskontoret ligger på den vackra skånska slätten, där det moderna kontoret möter landet och ger en avslappnande, men ändå högst modern arbetsplats. Här erbjuder man kontorsytor på mellan 20 -400 m2 med all den modernitet och de bekvämligheter som ni behöver. Allt i en lugn, härlig och inspirerande miljö

Vi har fått nöjet att erbjuda en modern säkerhetslösning för att uppfylla de krav som ställs på en flexibel och kollaborativ arbetsmiljö som ett co-working-kontor kräver. Huset erbjuder möteslokaler, gym, konferens samt privata och gemensamma arbetsytor. För att få kontroll på flödet av besökare och arbetande ställer det krav på en tillförlitlig och flexibel säkerhetslösning. Vi är stolta över att kunna vara med och bidra till en lokal satsning där moderna företag möter landsbygden på just Gårdskontoret.

– Vår erfarenhet och spetskompetens inom säkerhetsinnovationer gör det extra roligt när denna typen av verksamhet väljer våra lösningar. Här ställs det krav på ett system som tar hänsyn till olika scenario under dygnets alla timmar, inte bara ”normal” kontorstid, säger Magnus Persson.

Vill du veta mer om Gårdskontoret, besök deras hemsida här

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background