Hero image

Tre säkerhetslösningar för framtidens kontor

Tre säkerhetslösningar för framtidens kontor

Antalet co-working space som dyker upp i svenska städer ökar. Hur kan man skapa en säker arbetsplats när det befinner sig mycket folk från olika företag och besökare till dessa under ett och samma tak? Gedigen listar tre säkerhetslösningar för framtidens kontor.

– Framtidens kontor är uppkopplat och fullt med säkerhetsintegrationer. Det skapar en trygg och säker arbetsplats både för hyresgästen och för ägaren, säger Magnus Persson, säkerhetsexpert på Gedigen.

Skalskydd
Det kan låta givet, men ur flera aspekter är det viktigt att veta vilka som rör sig i en byggnad. Det betyder inte att man måste ha en låst dörr och en porttelefon. Vi har lösningar som gör att man checkar in sig med sin mobiltelefon eller exempelvis ett rfid-implantat i handen. De som driver kontorshotellet har då koll på vilka som rör sig i byggnaden och den som checkat in får endast behörighet till de kontor och mötesrum som man ska befinna sig i. Exempelvis kommer man bara åt konferensrummen under de tider man bokat. Det skapar en säker miljö med en känsla av att man kan röra sig sömlöst genom kontorslandskapet.

Smarta arbetsplatser
Många kontorshotell har öppna arbetsytor där det är fri placering. På Gedigen har vi lösningar som ger åtkomst till ström, belysning och wifi först när hyresgästen sätter sig ner vid platsen som de har behörighet till. Det gör att personer som inte ska komma åt nätvetverk nekas. Det är både säkert och smart ur ett energiperspektiv.

Smarta glaspartier
Många kontorshotell har fina glasväggar till kontor och konferensrum. Det kan ge en luftig och modern känsla, men man vill inte alltid visa upp företagshemligheter på en storbild när det springer förbi folk utanför. Vår lösning är glas som vid behov frostas automatiskt och därmed ger skyddad insyn. Då kan man som företag själv reglera när man vill ha insyn eller ej.

Detta var tre säkerhetslösningar vi redan idag kan leverera till framtidens kontor. Vill du höra mer om vad vi kan göra för er säkerhet? Tveka inte att höra av dig till oss.

Background image

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetssystem. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background