Hero image

Så skapas morgondagens säkra arbetsplats

Gedigen fick uppdraget att skapa säkerhetsintegrationer till ett nytt co-working space i Helsingborg. Ett kontorshotell med mycket folk i rörelse kräver avancerade lösningar för att ha koll på vilka som rör sig i byggnaden.

– Vi började med att sätta ett skalskydd med passagesystem som ger behörighet till rätt personer. Det finns också skärmar där man checkar in vilket skapar möjlighet att ha koll på hur många som är i byggnaden. Det är viktigt ur ett brandsäkerhetsperspektiv, säger Magnus Persson, säkerhetsexpert på Gedigen.

Ett co-working space behöver också smidiga tekniska lösningar för kunderna som hyr in sig. Tillgång till konferensrum bokas därför genom en app som utvecklats.

– Det gör att man bara kommer in med taggen om man har rätt behörighet och på rätt tider som man bokat. Det går även att skippa nycklar eller taggar om man exempelvis har ett RFID-implantat i handen, säger han.

Arbetsplatser på de öppna ytorna ger tillgång till ström, belysning och wifi först när man checkat in på sin plats.

– Det är både säkert och energismart. Även bokning av parkering och tvätt eller få väderstatus på terrassen kan kopplas på i appen. Detta skapar en säker och modern arbetsplats som är redo för morgondagens utmaningar, säger Magnus Persson.

 

 

Vill du veta mer om projektet vi genomfört? Kontakta oss här.

Background image

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetssystem. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background