Hero image

Gedigen inleder samarbete med SafeSEC

Gedigen inleder samarbete med SafeSEC

Gedigen inleder samarbete med säkerhetskonsulterna från SafeSEC. Företaget erbjuder företag abonnemangsbaserad support och kompetens inom säkerhet. Exempel på tjänster som SafeSEC kan erbjuda är Risk- och konsekvensanalyser, bakgundskontroller, personskydd, säkerhetsekonomi och agera säkerhetssamordnare.

”Oavsett vilket slags företag du driver har du både en skyldighet och en rätt att veta om något oförutsägbart händer så ska du kunna ligga steget före. Tillsammans med SafeSEC har du möjligheten att fokusera på ditt företag och dess framtid och inte behöva oroa dig för om olyckan skulle vara framme.” säger Jerker Danielsson, en av medgrundarna bakom tjänsten.

SafeSec består av personer med mångårig erfarenhet inom både Polisen, militären och säkerhetsbranschen.

”Vi ser samarbetet med SafeSEC som en förlängd arm gentemot våra kunder. Gedigen erbjuder de tekniska lösningarna och integrationerna för att effektivisera våra kunders säkerhetsarbete, nu kan vi också förmedla tjänster inom de mjuka värden och mer personalrelaterade säkerhetsaspekterna som SafeSEC erbjuder”, säger Magnus Persson, VD på Gedigen.

 

Läs mer om SafeSec och deras tjänster på www.safesec.nu

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background