Hero image

App för TIDOMAT säkerhetssystem

App för TIDOMAT säkerhetssystem

Vår mobilapp kan styra TIDOMAT säkerhetssystem! Den nyligen lanserade mobilappen finns för Android och Iphone, och i skräddarsydda integrationsprojekt kan vi se till att ditt inbrottslarm blir styrbart via vår mobilapp.

Hur funkar det?

Traditionella inbrottslarm är ofta inte speciellt avancerade och är inte heller uppkopplade för möjlighet att larma på och av på distans. Med vår nya mobilapp för TIDOMATs säkerhetssystem kan vi på ett enkelt sätt råda bot på detta. Funktioner som återfinnes är bland annat möjlighet att göra tillslag och frånslag, se aktuell status och få notifiering vid utlöst larm. Det finns också möjlighet att fjärrstyra dörrar och se dörrstatus via appen.

Med vår skräddarsydda uppkopplade kommunikationsmjukvara ansluts enkelt till din befintliga TIDOMAT-anläggning. Via den tillhörande mobilappen får du enkelt en överblick på ett eller flera inbrottslarm, kan styra till- och frånslag, samt även se aktuell status på larmet.

 

Styr ditt larm varifrån som helst

Kommunikationsmjukvaran kopplar upp ditt TIDOMAT-system mot ”molnet”. Detta medför att du har full kontroll och kan styra och se status varifrån som helst i världen. Tjänsten baserad på en månadskostnad, och i den ingår ett fritt antal användare.

 

Är du intresserad av att styra ditt TIDOMAT säkerhetssystem via mobilapp? Kontakta oss här.

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetssystem. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background