Hero image

Alkolåsmodul integrerad med TIDOMAT

Alkolåsmodul integrerad med TIDOMAT

B.R.A Security har levererat säkerhetslösningar till Sveriges företag sedan 1995. Idag är B.R.A Security ett företag med fokus på att erbjuda sina kunder allt från standardlösningar till skräddarsydda systemlösningar inom alkolås samt nyckel- och objekthantering.

I ett samarbetsprojekt mellan Gedigen AB, B.R.A Security och Ambulanssjukvården i Hallands län, har en lösning tagits fram för att säkerställa nykterhet på arbetsplatsen för ambulanssjukvårdare.

 

En integration med TIDOMAT

En alkolåsmodul från B.R.A har installerats på kundens ambulansenhet, och vid ankomst för personalen måste man först använda sitt passerkort för behörighetskontroll i passersystemet från TIDOMAT som finns installerat i anläggningen. Passersystemet triggar därefter igång alkomodulen för utandningstest av den behörige personalen. Efter genomfört test, sker en automatisk datalagring av resultatet tillsammans med passeringen i TIDOMAT.

Integrationen är helt och hållet utformad för att på ett säkert och proaktivt sätt säkerställa att personalen lever upp till de krav som ställs på dom i form av nykterhet på arbetsplatsen.

En applikation har specialutvecklats för att administratörer i efterhand på ett enkelt sätt skall kunna ta ut rapporten som visar på resultatet av nykterhetskontrollen.

 

Vill du veta mer om alkolåsintegrationen? Kontakta oss här.

Background image

Vill du få mer information om våra säkerhetslösningar?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av av kontinuerliga uppdateringar kring morgondagens säkerhetsintegrationer. Det räcker med namn och e-postadress så är du med!

Banner background